Lente Actie! €750 Gratis Special Paint bij aankoop van je nieuwe Vespa!

Hoverboards

 1. Interesse in een Oxboard of Airwheel?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Product *
  Maak keuze voor een uniek model
 3. Voor- en achternaam *
  Vul a.u.b. je naam in
 4. E-mailadres *
  Vul a.u.b. je email adres in
 5. Telefoonnummer

Airwheel

De AirWheel is het vervoermiddel van de toekomst en werkt volgens de aerospace controle theorie. Het maakt gebruik van een fuzzy software algoritme en een gyroscoop systeem. Dit zorgt ervoor dat het evenwicht behouden wordt. Je bedient de AirWheel volledig door het verplaatsen van je lichaamsgewicht. Je evenwicht wordt automatisch gebalanceerd door het gyroscoop systeem. De uitgebreidste AirWheel kan een afstand afleggen van maar liefst 45 Km (afhankelijk van uw lichaamsgewicht). 

Oxboard

Een Oxboard is een eenpersoons elektrisch vervoersmiddel. Bestaande uit een plank en heeft een ingebouwde accu met aan weerszijden wieltjes. Een oxboard heeft geen stuur; Het sturen gebeurt doordat je je gewicht verplaatst en met je voeten kun je de plank in een bepaalde richting sturen. Oxboard is een Nederlands merk met een Samsung accu. De maximumsnelheid kan variëren maar ligt meestal rond de 12-18 km/u.

Xkuty

De Xkuty One is een electrische scooter die in samenwerking met Apple is geproduceerd. De Iphone synchroniseerd door middel van Bluetooth met de Xkuty One. Via de Xkuty app valt de actiradius en het navigatiesysteem op de Iphone af te lezen. De helm maakt via bluetooth verbinding met de Iphone zodat de navigatie en de telefoon in de helm te horen zijn. De actiradius van de Xkuty bedraagt 100 kilometer met een oplaadtijd van 4 uur.

 

 

Menu