Lente Actie! €750 Gratis Special Paint bij aankoop van je nieuwe Vespa!

Airwheel A3

1.Airwheel 2.Kleuren  3.Specificaties

 1. Interesse in de Airwheel A3?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Voor- en achternaam *
  Vul a.u.b. je naam in
 3. E-mailadres *
  Vul a.u.b. je email adres in
 4. Telefoonnummer

 

Airwheel A3

De Airwheel A3 is verkrijgbaar voor €1.999,- maar u rijdt de Airwheel A3 al voor €40,- per maand! Bekijk hier de voordelen van leasen en hoe het leasen van een Airwheel in zijn werk gaat.

De A3 is de eerste AirWheel met een zadel, je stapt er zo op en rijdt snel weg. Over de golfbaan, naar je werk, voor stadstours, op het strand of om je werk makkelijker te maken; de A3 gaat geen uitdaging uit de weg. Door de efficiënte elektromotor in de AirWheel A3 is het één van de milieuvriendelijkste manieren om korte afstanden snel en comfortabel te overbruggen. De AirWheel is elektrisch, duurzaam, heeft een groot bereik en is inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen in de auto.

Je bestuurt de AirWheel met je lichaam: hoe verder je naar voren leunt, hoe harder je gaat. Dat maakt het besturen van de AirWheel A3 heel intuïtief zodat je er van jong tot oud mee overweg kan. Door de gyroscopen blijf je altijd in balans en kun je heerlijk zittend de file voorbij zoeven. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen.

Het leren rijden op de Airwheel A3 is eenvoudig, binnen tien minuten heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. Aan- en uitzetten van de ingebouwde startonderbreker gebeurt met de meegeleverde afstandsbediening.

Op een laadbeurt van slechts 240 minuten, met een maximale snelheid van 16 kilometer per uur, gaat de accu van de AirWheel A3 tot 35 kilometer mee. De Airwheel A3 weegt 34 kilo en heeft een draagvermogen van 120 kilogram. 

De kleuren

De Airwheel A3 is standaard verkrijgbaar in de onderstaande kleur. Klik op een model voor een vergroting.

Specificaties

Snelheid: 16 kilometer/per uur

Gewicht: 34 kilogram

Bereik: 35 kilometer

Motor: 500 watt

Accu: 520 Wh

Wiel(en): 2

Oplaadtijd: 240 minuten

Draagvermogen: 120 kilogram

Menu