Lente Actie! €750 Gratis Special Paint bij aankoop van je nieuwe Vespa!

Airwheel Q5

1.Airwheel 2.Kleuren 3.Specificaties

 1. Interesse in de Airwheel Q5?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Voor- en achternaam *
  Vul a.u.b. je naam in
 3. E-mailadres *
  Vul a.u.b. je email adres in
 4. Telefoonnummer

 

Airwheel Q5

De Airwheel Q5 is verkrijgbaar voor €1.099,- maar u rijdt de Airwheel Q5 al voor €22,- per maand! Bekijk hier de voordelen van leasen en hoe het leasen van een Airwheel in zijn werk gaat.

Relaxed op je Airwheel Q5 door een park zweven of stunten met je vrienden terwijl je met je vrije handen een flitsend filmpje maakt.  Dat is genieten! Genieten van de vrijheid die je ervaart als je naar voren leunt en soepeltjes de krachtige 800 watt electromotor aan het werk zet.

De Airwheel Q5 kenmerkt zich door de twee naast elkaar geplaatste 14″ wielen met luchtbanden, wat voor een goede zijwaartse stabiliteit zorgt.

Je lichaam is je stuur. Door lichtjes naar voren te leunen accelereert de AirWheel Q5 tot wel 18 km/uur, remmen doe je door achterover te leunen. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen. Eigenlijk Alsof je tegelijkertijd brommer rijdt, skiet en fietst.

Het leren rijden op de Airwheel Q5 is eenvoudig, binnen een paar uurtjes heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. De Airwheel Q5 wordt standaard geleverd met een training belt een twee zijwietjes die je in een handomdraai op de voetsteunen kan bevestigen.

Op een laadbeurt van slechts 120 minuten (80% vol in 90 minuten) gaat de accu van de AirWheel Q5 16 kilometer mee. De unicycle is makkelijk mee te nemen in bus of trein dankzij het handvat, de optionele bijpassende rugzak én het minimale gewicht van 10,6 kilo. Andersom kan de compacte eenwieler wel 120 kilo dragen. Hij kan dus wel wat hebben.

De kleuren

De Airwheel Q5 is standaard verkrijgbaar in de twee onderstaande kleuren. Klik op een model voor een vergroting. Vipscooters kan uw Airwheel Q5 ook op maat ontwerpen, met uw gewenste design en kleur.

Specificaties

Snelheid: 16 km/h

Gewicht: 10 kg

Bereik: 18 km

Motor: 800 watt

Accu: 260 Wh

Wiel(en): 2x

Oplaadtijd: 120 min

Menu