Lente Actie! €750 Gratis Special Paint bij aankoop van je nieuwe Vespa!

Airwheel S5

1.Airwheel 2.Kleuren 3.Specificaties

 1. Interesse in de Airwheel S5?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Voor- en achternaam *
  Vul a.u.b. je naam in
 3. E-mailadres *
  Vul a.u.b. je email adres in
 4. Telefoonnummer

 

Airwheel S5 van €2.499,- voor €1.775,-

De Airwheel S5 is verkrijgbaar voor €1.775,- maar u rijdt de Airwheel S5 al voor €35,- per maand! Bekijk hier de voordelen van leasen en hoe het leasen van een Airwheel in zijn werk gaat.

De S5 is het meest stoere model uit de Airwheel collectie. Je stapt er zo op en rijd weg, door het bos of over het stand; de S5 gaat met zijn dikke off-road banden geen uitdaging uit de weg. Door de efficiënte 500 watt sterke elektromotoren in de AirWheel A5 is het één van de milieuvriendelijkste manieren om korte afstanden snel en comfortabel te overbruggen. De AirWheel is elektrisch, duurzaam, heeft een groot bereik en is inklapbaar en daardoor makkelijk mee te nemen in de auto.

Je bestuurt de AirWheel met je lichaam: hoe verder je naar voren leunt, hoe harder je gaat. Dat maakt het besturen van de AirWheel S5 heel intuïtief zodat je er van jong tot oud mee overweg kan. Door de gyroscopen blijf je altijd in balans en kun je heerlijk relaxed de file voorbij zoeven. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen.

Het leren rijden op de Airwheel S5 is eenvoudig, binnen tien minuten heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. Aan- en uitzetten van de ingebouwde startonderbreker gebeurt met de meegeleverde afstandsbediening.

Op een laadbeurt van slechts 470 minuten, met een maximale snelheid van 16 kilometer per uur, gaat de accu van de AirWheel S5 tot 45 kilometer mee. De Airwheel S5 weegt 34 kilo en heeft een draagvermogen van 120 kilogram. 

De kleuren

De Airwheel S5 is standaard verkrijgbaar in de onderstaande kleur. Klik op een model voor een vergroting. Vipscooters kan uw Airwheel S5 ook op maat ontwerpen, met uw gewenste design en kleur.

Specificaties

Snelheid: 16 km/h

Gewicht: 34 kg

Bereik: 45 km

Motor: 2x 500 watt

Accu: 680 Wh

Wiel(en): 2

Oplaadtijd: 470 min

Draagvermogen: 120 min

Menu