Lente Actie! €750 Gratis Special Paint bij aankoop van je nieuwe Vespa!

Airwheel X3

1.Airwheel 2.Kleuren 3.Specificaties

 1. Interesse in de Airwheel X3?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Voor- en achternaam *
  Vul a.u.b. je naam in
 3. E-mailadres *
  Vul a.u.b. je email adres in
 4. Telefoonnummer

 

Airwheel X3 van €499,- voor €318,-

De Airwheel X3 is verkrijgbaar voor €318,- maar u rijdt de Airwheel X3 al voor €6,- per maand! Bekijk hier de voordelen van leasen en hoe het leasen van een Airwheel in zijn werk gaat.

Relaxed door een park zweven of stunten met je vrienden terwijl je met je vrije handen een flitsend filmpje maakt.  Dat is genieten! Genieten van de vrijheid die je ervaart als je naar voren leunt op je Airwheel X3 en soepeltjes de krachtige 400 watt electromotor aan het werk zet.

Je lichaam is je stuur. Door lichtjes naar voren te leunen accelereert de AirWheel tot wel 18 km/uur, remmen doe je door achterover te leunen. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen. Eigenlijk als of je tegelijkertijd brommer rijdt, skiet en fietst.

Het leren rijden op de Airwheel X3 is eenvoudig, binnen een paar uurtjes heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. De Airwheel X3 wordt standaard geleverd met een training belt een twee zijwietjes die je in een handomdraai op de voetsteunen kan bevestigen.

Op een laadbeurt van slechts 120 minuten (80% vol in 90 minuten) gaat de accu van de AirWheel X3 18 kilometer mee. De unicycle is makkelijk mee te nemen in bus of trein dankzij het handvat, de optionele bijpassende rugzak én het minimale gewicht van 9,8 kilo. Andersom kan de compacte eenwieler wel 120 kilo dragen. Hij kan dus wel wat hebben.

De kleuren

De Airwheel X3 is standaard verkrijgbaar in de twee onderstaande kleuren. Klik op een model voor een vergroting. Vipscooters kan uw Airwheel X3 ook op maat ontwerpen, met uw gewenste design en kleur.

Specificaties

Snelheid: 16 km/h

Gewicht: 10 kg

Bereik: 18 km

Motor: 400 watt

Accu: 170 Wh

Wiel(en): 1x

Oplaadtijd: 120 min

Menu