Lente Actie! €750 Gratis Special Paint bij aankoop van je nieuwe Vespa!

Airwheel X8

1.Airwheel 2.Kleuren 3.Specificaties

 1. Interesse in de Airwheel X8?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Voor- en achternaam *
  Vul a.u.b. je naam in
 3. E-mailadres *
  Vul a.u.b. je email adres in
 4. Telefoonnummer

 

Airwheel X8

De Airwheel X8 is verkrijgbaar voor €749,- maar u rijdt de Airwheel X8 al voor €15,- per maand! Bekijk hier de voordelen van leasen en hoe het leasen van een Airwheel in zijn werk gaat.

Relaxed door een park zweven of stunten met je vrienden terwijl je met je vrije handen een flitsend filmpje maakt. Dat is genieten! Genieten van de vrijheid die je ervaart als je naar voren leunt en soepeltjes de krachtige 650 watt elektromotor van de Airwheel X8 aan het werk zet.

De Airwheel X8 is het meest krachtige en luxe model uit de X series. De mooie grote zwarte of Carbon Style casing herbergt het grote 16″ wiel en geeft optimaal steun en comfort.

Je lichaam is je stuur. Door lichtjes naar voren te leunen accelereert de AirWheel X8 tot wel 18 km/uur, remmen doe je door achterover te leunen. Easy! Maak je geen zorgen over je evenwicht, de gyroscoop zorgt samen met de Fuzzy Logic software altijd voor de juiste balans. Zo kun je letterlijk alle kanten op zonder te vallen. Eigenlijk Alsof je tegelijkertijd brommer rijdt, skiet en fietst.

Het leren rijden op de Airwheel X8 is eenvoudig, binnen een paar uurtjes heb je het onder de knie en zoef je heerlijk relaxed vooruit. De Airwheel X8 wordt standaard geleverd met een training belt een twee zijwietjes die je in een handomdraai op de voetsteunen kan bevestigen.

Op een laadbeurt van slechts 120 minuten (80% vol in 90 minuten) gaat de accu van de AirWheel X8 18 kilometer mee. De unicycle is makkelijk mee te nemen in bus of trein dankzij het handvat, de optionele bijpassende rugzak én het minimale gewicht van 11,1 kilo. Andersom kan de compacte eenwieler wel 120 kilo dragen. Hij kan dus wel wat hebben.

De kleuren

De Airwheel X8 is standaard verkrijgbaar in de twee onderstaande kleuren. Klik op een model voor een vergroting. Vipscooters kan uw Airwheel X8 ook op maat ontwerpen, met uw gewenste design en kleur.

Specificaties

Snelheid: 16 km/h

Gewicht: 11 kg

Bereik: 18 km

Motor: 650 watt

Accu: 170 Wh

Wiel(en): 1 x

Oplaadtijd: 90 min

Menu