Lente Actie! €750 Gratis Special Paint bij aankoop van je nieuwe Vespa!

Oxboard

1.Oxboard 2.Kleuren 3.Specificaties 4.Instructievideo

 1. Interesse in de Oxboard?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Voor- en achternaam *
  Vul a.u.b. je naam in
 3. E-mailadres *
  Vul a.u.b. je email adres in
 4. Telefoonnummer

 

Oxboard

Het Oxboard is verkrijgbaar voor €599,- maar u rijdt het Oxboard al voor €12,- per maand! Bekijk hier de voordelen van leasen en hoe het leasen van een Oxboard in zijn werk gaat.

Het OXBOARD met fraai Dutch Design is de hoogste standaard onder de hoverboards. Technisch superieur, zeer veilig getest en met een fantastische rijbeleving.
Bovendien het enige balanceboard met 2 jaar fabrieksgarantie en eigen servicemonteurs. Wil je het OXBOARD zelf ervaren? Dat kan bij Vipscooters Unique Rides! Wij laten je kennis maken met het Oxboard en binnen no time rijd jij op een Oxboard weg.

Het OXBOARD is fun, makkelijk te besturen en 100% elektrisch! Je beweegt en bestuurt het OXBOARD met je voeten. Daarbij kun je voor- en achteruit rijden, bochten maken en zelfs 360 graden om je as draaien. Dus get moving met jouw eigen OXBOARD!

Je kunt het OXBOARD binnen een paar uur opladen met de bijgeleverde oplader. Daarna kun je zo’n 15 tot 20 kilometer rijden met een maximum snelheid van circa 10 kilometer per uur. De rubberen stootbumpers bieden jouw OXBOARD extra bescherming tijdens het gebruik.

De kleuren

Het Oxboard is standaard verkrijgbaar in de drie onderstaande kleuren. Klik op een model voor een vergroting. Vipscooters kan uw Oxboard ook op maat ontwerpen, met uw gewenste design en kleur.

Specificaties

 

Afmetingen: 62,5 x 24,5 x 25 cm

Hoogte voetplatform: 11 cm

Gewicht: 10 kilogram

Maximum draaggewicht: 120 kilogram

Diameter banden: 17 cm

Maximum snelheid: 15 kilometer per uur

Maximum afstand: 15 tot 20 kilometer

Draaicirkel: 360 graden om zijn eigen as

Accu: Lithium-Ion 36V 4.4 Ah

Oplader: 220V

 

 

Instructievideo

   

Menu