Lente Actie! €750 Gratis Special Paint bij aankoop van je nieuwe Vespa!

Xkuty

1.Xkuty One 2.Kleuren 3.Concept  4.Prestaties  5.App  6.Technisch 7.Helm

 1. Interesse in de Xkuty One?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Voor- en achternaam *
  Vul a.u.b. je naam in
 3. E-mailadres *
  Vul a.u.b. je email adres in
 4. Telefoonnummer
 5. Uitvoering
  Ongeldige invoer

 

Xkuty One van €2.980,-

De Xkuty One is verkrijgbaar vanaf €2.980,- maar u rijdt de Xkuty One al voor €51,- per maand! Bekijk hier de voordelen van leasen en hoe het leasen van een Xkuty One in zijn werk gaat.

De Xkuty One is meer dan alleen een elektronisch vervoersmiddel, het is een nieuwe manier om je te verplaatsen. De Xkuty One is als een fiets die geen trappers nodig heeft. Een lichte, stille scooter. Makkelijk in gebruik, te bedienen vanaf je iPhone. Extreem licht en op te laden met behulp van zonne-energie. De Xkuty One heeft een actieradius tot wel 100km. Kun je het je voorstellen?

De kleuren

Je kunt je Xkuty One customizen naar je eigen smaak, door de kleuren van de verschillende onderdelen te kiezen. Er zijn meer dan 60 verschillende kleurcombinaties mogelijk!

Concept

 

Ergonomotion
Het ontwerp van de Xkuty komt voort uit een constante zoektocht naar de meest comfortabele zithouding voor de bestuurder. Het neemt iedere moeite weg van het berijden, opstappen, afstappen of bedienen van de belangrijkste functies van je Xkuty. Eenvoudig & ergonomisch in beweging.

Ciclofun
Wij streven er naar om de unieke ervaring na te bootsen die je ervaart bij het hardlopen, sporten of wandelen. Wij verwerken dit in je dagelijkse vervoer om wat wij noemen een ‘CicloFun Experience’ te creëren.

Fasb concept
Vanaf het eerste moment was het duidelijk:
wij wilden niet alleen een vervoersmiddel ontwerpen dat je van A naar B brengt. Dat doen vele anderen al. Daarom is het concept FASB (Fully Assisted Bike) ontwikkeld en daaruit is een efficient vervoersmiddel geboren. Intuïtief, modern en zeer gemakkelijk in gebruik. Net zo leuk als fietsen zonder te hoeven trappen.

 

 

Prestaties

 

Alle fietsen zouden zo moeten zijn, ook motorfietsen
Het is net als fietsen, maar dan zonder inspanning. Of als het berijden van een gewone scooter, maar dan zonder lawaai en uitlaatgassen. Xkuty is de nieuwe scooter. Een nieuwe manier van voortbewegen.

Xkuty loves Iphone en visa versa
Je gebruikt je iPhone al voor duizenden aspecten in je leven. Waarom niet ook voor je Xkuty? Een exclusieve app voor je telefoon fungeert als bedieningspaneel vanaf waar je alle specifieke informatie krijgt om je Xkuty te bedienen.

Hij neemt jou mee, jij neemt hem mee
De Xkuty is zo ontworpen dat hij heel wendbaar is, zelfs als hij niet aanstaat. Dankzij de combinatie van aluminium en composieten weegt hij slechts 42 tot 46 kg, afhankelijk van de uitvoering. Veel minder dan een gewone scooter. Daardoor kun je hem gebruiken zoals jij dat wilt.

Opladen is heel eenvoudig
Het duurt slechts 3 uur om je Xkuty volledig op te laden met behulp van ieder willekeurig stopcontact. En met de extra grote accu kun je een gemiddelde afstand van 100 km afleggen.

 

App

 

Xkuty APP
De exclusieve app verandert je iPhone in een bedieningspaneel vanaf waar je alle specifieke informatie krijgt over het bedienen van je Xkuty en het aanpassen van de parameters.

Aan en Uit
Zet je Xkuty aan en uit zonder hem ook maar aan te raken. Het lijkt magie, maar het is technologie. Technologie die ervoor zorgt dat alleen jij toegang hebt tot je scooter.

Snelheidslimiet
Stel de maximale snelheid in waarbij jij je het meest comfortabel voelt. Dit is de beste manier om zorgeloos van iedere rit te genieten!

Custom display
Kies uit de verschillende display vormgevingen om informatie over je snelheid en acceleratievermogen te bekijken in de stijl die het beste bij jou past.

Navigatie
Gebruik je navigatie app en stippel je favoriete route uit. Geniet veilig van de rit en houd je aandacht er altijd bij.

Technisch

 

Technische specificaties

Afmeting

Gewicht: 42 Kg
Lengte: 1,87 m
Lengte wielbasis: 1,32 m
Zadel hoogte: 79 a 85 cm

Bike
Vork: 100 mm rond multi verstelbaar met 20 mm-as
Schokdemper: 100 mm rond multi verstelbaar
Voorrem: hydraulisch 203mm
Achterrem: hydraulisch 203mm
Banden: 2 1/2 16"

Motor
Power: 1500 W
Watt: 48V DC
Batterij en bereik: 40KM
50KM
100KM
Maximum snelheid: 25kmpu of 45 kmpu

 

Helm

 

Altijd verbonden
Je kunt rekenen op het geïntegreerde Bluetooth systeem en je kunt hem koppelen aan je iPhone. Hands-free gesprekken worden mogelijk, net als het luisteren naar je favoriete muziek terwijl je door de stad rijdt.

Customizable
Zes verschillende kleuren voor de binnenkant, zodat je hem kunt afstemmen op je Xkuty.

Licht en veilig
Gefabriceerd uit koolstofvezels. Een materiaal dat minimaal gewicht combineert met maximale veiligheid. Ontworpen volgens de keuringstandaard van ECE R22.05, zoals gedefinieerd door de Europese Economische Commissie van de Verenigde Naties.

 

Menu