Vespa Bezorgen

  1. Interesse in de Vespa Bezorgservice?
    Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

  2. Voor- en achternaam *
    Vul a.u.b. je naam in
  3. E-mailadres *
    Vul a.u.b. je email adres in
  4. Telefoonnummer

Afleveren

Bij aankoop van een nieuwe Vespa bij Vipscooters Unique Rides ontvang je de gratis bezorgservice. De Vespa wordt kosteloos bij je thuis afgeleverd op een tijdstip dat het jou het beste uitkomt. Bij het afleveren van de nieuwe Vespa nemen wij uitgebreid te tijd om je alles uit te leggen over je nieuwe scooter.

Onderhoud

In de onderhoudstabel kun je aflezen bij welke kilometerstand de Vespa toe is aan een onderhoudsbeurt. Laat het onderhoud op tijd uitvoeren, zo voorkom je onnodige slijtage en behoud je de garantie. Bij het laten uitvoeren van de onderhoudsbeurt is de bezorgservice kosteloos. 

Schadeherstel

Wij nemen de volledige zorg van schade uit handen. Vipscooters Unqiue Rides beschikt over een eigen schadeherstel afdeling en zorgt ervoor dat de Vespa weer snel en veilig de weg op kan. Bij het herstellen van de schade aan de Vespa is de bezorgservice kosteloos.

Garantie

Het is niet te hopen, maar mocht het voorkomen, dan maakt Vipscooters Unique Rides aanspraak op het garantiesysteem bij Piaggio Vespa. Als wij aanspraak kunnen maken op de garantie is de bezorgservice kosteloos.

Menu