Vespa Bezorgservice

Bij aankoop van een nieuwe Vespa bij Vipscooters Unique Rides ontvangt u de gratis haal- en brengservice. De nieuwe Vespa wordt kosteloos thuis afgeleverd met een volle tank brandstof.

Bij het behalen van de 1.000 kilometer is uw Vespa toe aan de eerste servicebeurt. Wij halen uw Vespa op, voeren de servicebeurt in onze werkplaats uit en brengen uw Vespa weer terug.

Wij bieden u de haal- en brenservice bij onderhoud, schadeherstel en garantie zolang u de Vespa in uw bezit heeft.

Interesse in een Vespa?
Bestel direct in onze webshop!


Meer informatie aanvragen over Vespa bezorgservice?
Bel ons (030-6081131) of vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. uw email adres in

Invalid Input

Image

Thuis Afleveren

Bij aankoop van uw nieuwe Vespa bij Vipscooters Unique Rides bezorgen wij uw Vespa kosteloos bij u thuis op een tijdstip naar wens. Bij het afleveren van uw nieuwe Vespa nemen wij uitgebreid de tijd om u alle technische informatie over uw Vespa uit te leggen.
Image

Onderhoud

In de onderhoudstabel kunt u aflezen bij welke kilometerstand uw Vespa toe is aan een onderhoudsbeurt. Laat het onderhoud op tijd uitvoeren, zo voorkomt u onnodige slijtage en behoudt u de garantie. Bij het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt aan uw Vespa is de bezorgservice kosteloos. 


Image

Schadeherstel

Wij nemen de volledige zorg van schade uit handen. Vipscooters Unqiue Rides beschikt over een eigen schadeherstel afdeling en zorgt ervoor dat de Vespa weer snel en veilig de weg op kan. Bij het laten herstellen van de schade aan uw Vespa is de bezorgservice kosteloos.

Image

Garantie

Bij aankoop van uw nieuwe Vespa ontvangt u twee jaar fabrieksgarantie. Als Vipscooters Unique Rides aanspraak kan maken op de garantie bij Piaggio Vespa is de bezorgservice kosteloos.
Image

Voorwaarden

De bezorgservice is kosteloos als wij het onderhoud, schadeherstel of garantieclaim uit mogen voeren. Bij het niet mogen uitvoeren van het onderhoud of schadeherstel berekenen wij transportkosten.
Image

Bezorgservice Bus

De bezorgservice bus van Vipscooters Unique Rides is voorzien van een elektrische laadlift. Uw Vespa wordt op de rijplaat gereden en automatisch omhoog getilt. De laadruimte van de bus is hoog genoeg om een hoog windscherm op uw Vespa gemonteerd te laten zitten.