Vespa Verzekeren

ANWB
Met de ANWB Scooterverzekering verzeker je jouw scooter tegen een lage premie met een uitgebreide dekking, zowel voor nieuwe als tweedehands scooters. Van WA tot Allrisk. En je profiteert altijd van de uitstekende service van de ANWB. Daarnaast is schade aan kleding en helm gratis meeverzekerd tot €350,- als je de dekking (Diefstal +) Aanrijding hebt meeverzekerd.

Kies de dekking die bij jou past
Bij de ANWB kan je jouw scooter verzekeren en kiezen uit verschillende basisdekkingen. Ben je op zoek naar meer zekerheid? Je kan je scooterverzekering compleet maken met aanvullende dekkingen, naast bovenstaande basisdekkingen. Dit kan door je te verzekeren voor Verhaalsrechtsbijstand, Ongevallen voor Opzittenden of Aanschafwaardegarantie.

Je scooterverzekering afsluiten binnen 5 minuten
Afsluiten kan online snel en gemakkelijk, de bevestiging zit direct in je jouw mail. Je hebt na het afsluiten altijd 14 dagen bedenktijd. Door gebruik te maken van de gratis overstapservice zeg je direct ook je oude verzekering op.

Interesse in een Vespa?
Bestel direct in onze webshop!


Meer informatie aanvragen over Vespa Verzekeren?
Bel ons (030-6081131) of vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. uw email adres in

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Image

Wettelijk Aansprakelijkheid WA

Vergoedt alleen schade die u aan anderen/andermans spullen toebrengt. De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen schade die u bij anderen veroorzaakt - de wettelijke aansprakelijkheid. Deze WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 2.500.000,– voor materiële schade en € 6.000.000,– voor letselschade per schadegebeurtenis. De premie voor de WA-dekking is o.a. afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode en no-claim korting.
Image

Diefstal

De module diefstal biedt dekking voor schade ten gevolge van joyriding en diefstal van uw bromfiets of pogingen daartoe. Maar ook schade door brand en storm is gedekt. De premies zijn o.a. gebaseerd op het merk en de waarde van uw bromfiets.

Bij diefstal en totaal verlies van uw bromfiets krijgt u in het eerste jaar met een Diefstal dekking de nieuwwaarde van uw bromfiets terug. In het 2e en 3e jaar van de diefstaldekking wordt er per maand 1,8% van de nieuwwaarde afgeschreven. U kunt er ook voor kiezen om tot 3 jaar verzekerd te zijn voor uw aankoopbedrag.

Image

Aanrijding

Aanrijding Vespa
De basisdekking Aanrijding biedt dekking voor schade aan uw bromfiets na een aanrijding door uw schuld, beschadiging en vandalisme. De premie is o.a. gebaseerd op het merk en de waarde van uw bromfiets.

Kleding & helm
Onder de dekking Aanrijding is uw helm en kleding tot € 350,- per opzittende gratis meeverzekerd.

Image

Allrisk

WA Diefstal Aanrijding
Dit is een "volledig casco"-verzekering die dekking biedt voor schade aan anderen, maar ook bijna alle schade van uw bromfiets is hiermee verzekerd.

Image

Eigenrisico

Bij diefstal en totaal verlies van uw bromfiets krijgt u in het eerste jaar met een Diefstal dekking de nieuwwaarde van uw bromfiets terug. In het 2e en 3e jaar van de diefstaldekking wordt er per maand 1,8% van de nieuwwaarde afgeschreven.

Image

Rechtsbijstand

Na een ongeluk helpt de ANWB je met het verhalen van de schade bij degene die het ongeluk veroorzaakt heeft. Dit gaat om zowel de materiële schade (schade aan kleding en bagage van bestuurder en passagier) en letselschade.

Image

1 jaar Aanschafwaardegarantie

De ANWB Scooterverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe tweewielers. Bij diefstal en totaal verlies van uw scooter in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed.

Image

No-claim korting tot 75%

Bij scooterverzekering kan je no-claim korting oplopen tot maar liefst 75%. Hoe langer je schadevrij rijdt, hoe hoger je korting op de scooterverzekering.

Image

Ongevallen voor Opzittenden

Je wilt er niet aan denken, maar je kan blijvend invalide raken of overlijden als gevolg van een ongeval met je scooter. Met de unieke dekking Ongevallen voor Opzittenden keert ANWB uit aan jou of jouw nabestaanden.

Wij vergoeden de geleden schade tot maximaal € 30.000,-.

Image

ANWB Wegenwacht

Wegenwacht Bromfiets Service is pechhulp voor uw scooter, brom- of snorfiets. 24 Uur per dag, 7 dagen in de week hulp bij pech onderweg binnen Nederland. Pech niet ter plekke op te lossen? Wij brengen u naar uw bestemming of reparateur.

De beste pechhulp voor uw bromfiets, snorfiets en scooter. Pech? Onze wegenwachten staan altijd voor u klaar. Snel weer op weg voor maar €40,- per jaar. Bestel nu en ontvang de rest van dit jaar gratis!

Image

5% ANWB-ledenkorting

Als lid van de ANWB krijgt je direct 5% korting op scooterverzekering. Ben je nog geen lid? Je kan tijdens het afsluiten van de scooterverzekering direct lid worden. De kosten van het lidmaatschap heb je al snel terugverdiend.

Pakketkorting
En wist u al dat u pakketkorting op uw bromfietsverzekering krijgt als u meer verzekeringen afsluit bij ANWB? Hoe meer doorlopende verzekeringen, hoe hoger uw pakketkorting. Tot 10% korting per jaar!

Image

GPS-beveiliging op je scooter of bromfiets?

Is je bromfiets of scooter voorzien van GPS-beveiliging dmv een 'Track en Trace' systeem? Dan profiteer je van 10% extra korting op de premie van de ANWB Bromfiets- en Scooterverzekering! Meer over de Track en Trace korting!