Vespa Verzekeren

  1. Interesse in de Vespa Verzekeren?
    Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

  2. Voor- en achternaam *
    Vul a.u.b. je naam in
  3. E-mailadres *
    Vul a.u.b. je email adres in
  4. Telefoonnummer

ANWB

Met de ANWB Scooterverzekering verzekert u uw scooter volledig en voordelig. Of u nu kiest voor de basisdekking of voor een van onze aanvullende dekkingen, met onze scooterverzekering gaat u altijd goed verzekerd de weg op.

Dekking ANWB Verzekering

Bij de ANWB heeft u keuze uit 3 verschillende basisdekkingen voor uw scooterverzekering. U kunt de WA dekking voor uw scooter uitbreiden met de basisdekking Diefstal en Aanrijding. De basisdekking is aan te vullen met de dekkingen verhaalsrechtsbijstand, zekerheid voor opzittenden en aanschafwaardegarantie.

 

1.ANWB 2.WA  3.Diefstal  4.Aanrijding  5.ALLRisk 6.Eigenrisico7.No claim 8.Rechtsbijstand 9.Opzittenden 10.Aanschafwaarde 11.Leden 12.Wegenwacht

WA 

Wettelijke aansprakelijkheid (WA)

Vergoedt alleen schade die u aan anderen/andermans spullen toebrengt. De wet verplicht iedereen die op een bromfiets rijdt zich te verzekeren tegen schade die u bij anderen veroorzaakt - de wettelijke aansprakelijkheid. Deze WA-dekking omvat schade die u een ander toebrengt tot € 2.500.000,– voor materiële schade en € 6.000.000,– voor letselschade per schadegebeurtenis. De premie voor de WA-dekking is o.a. afhankelijk van uw leeftijd, uw postcode en no-claim korting.

 
 

Diefstal

Diefstal Vespa
De module diefstal biedt dekking voor schade ten gevolge van joyriding en diefstal van uw bromfiets of pogingen daartoe. Maar ook schade door brand en storm is gedekt. De premies zijn o.a. gebaseerd op het merk en de waarde van uw bromfiets.

Bij diefstal en totaal verlies van uw bromfiets krijgt u in het eerste jaar met een Diefstal dekking de nieuwwaarde van uw bromfiets terug. In het 2e en 3e jaar van de diefstaldekking wordt er per maand 1,8% van de nieuwwaarde afgeschreven. U kunt er ook voor kiezen om tot 3 jaar verzekerd te zijn voor uw aankoopbedrag.

 

Aanrijding

Aanrijding Vespa
De basisdekking Aanrijding biedt dekking voor schade aan uw bromfiets na een aanrijding door uw schuld, beschadiging en vandalisme. De premie is o.a. gebaseerd op het merk en de waarde van uw bromfiets.

Kleding & helm
Onder de dekking Aanrijding is uw helm en kleding tot € 350,- per opzittende gratis meeverzekerd.
 

 

ALLRisk

WA Diefstal Aanrijding
Dit is een "volledig casco"-verzekering die dekking biedt voor schade aan anderen, maar ook bijna alle schade van uw bromfiets is hiermee verzekerd.

 

 

 

 

Eigenrisico

Eigen risico
Bij diefstal en totaal verlies van uw bromfiets krijgt u in het eerste jaar met een Diefstal dekking de nieuwwaarde van uw bromfiets terug. In het 2e en 3e jaar van de diefstaldekking wordt er per maand 1,8% van de nieuwwaarde afgeschreven.

 

 

 

 

No Claim

Tot 75% no-claim korting
Bij de ANWB Bromfietsverzekering kan uw no-claim korting oplopen tot maar liefst 75%. Hoe langer u schadevrij rijdt, hoe hoger uw korting op onze bromfietsverzekering.

 

 

 

 

 

Rechtsbijstand

Rechtsbijstand
Na een ongeluk helpt de ANWB u met het verhalen van de schade bij degene die het ongeluk veroorzaakt heeft. Dit gaat om zowel de materiële schade (schade aan kleding en bagage van bestuurder en passagier) en letselschade.

 

 

 

 

Opzittenden

Ongevallen voor opzittenden
U wilt er niet aan denken, maar u kunt blijvend invalide raken of overlijden als gevolg van een ongeval met uw bromfiets. Met de unieke dekking Ongevallen voor Opzittenden keert ANWB uit aan u of uw nabestaanden. Wij vergoeden de geleden schade tot maximaal € 30.000,-. Het kan hierbij gaan om vergoedingen van medische behandeling (kosten die niet worden uitgekeerd door uw zorgverzekering), verlies van inkomen of kosten van aanpassingen bij invaliditeit. Bij overlijden ontvangen uw nabestaanden € 3.000,-.

 

Aanschafwaarde

Aanschafwaardegarantie
De ANWB Scooterverzekering heeft standaard een zeer gunstige aanschafwaardegarantie voor nieuwe tweewielers. Bij diefstal en totaal verlies van uw scooter in het eerste jaar van de verzekering, wordt uw aankoopbedrag volledig vergoed. Met de aanvullende drie jaar aanschafwaardegarantie bent u maar liefst drie jaar verzekerd van uw aankoopbedrag! 

 

 

 

Leden

5% ANWB ledenkorting
Als lid van de ANWB krijgt u direct 5% korting op bromfietsverzekering. Bent u nog geen lid? U kunt tijdens het afsluiten van de bromfietsverzekering direct lid worden. De kosten van het lidmaatschap heeft u al snel terugverdiend.

Pakketkorting
En wist u al dat u pakketkorting op uw bromfietsverzekering krijgt als u meer verzekeringen afsluit bij ANWB? Hoe meer doorlopende verzekeringen, hoe hoger uw pakketkorting. Tot 10% korting per jaar!

 

Wegenwacht

Wegenwacht service
Wegenwacht Bromfiets Service is pechhulp voor uw scooter, brom- of snorfiets.

24 Uur per dag, 7 dagen in de week hulp bij pech onderweg binnen Nederland. Pech niet ter plekke op te lossen? Wij brengen u naar uw bestemming of reparateur.

De beste pechhulp voor uw bromfiets, snorfiets en scooter. Pech? Onze wegenwachten staan altijd voor u klaar. Snel weer op weg voor maar €40,- per jaar. Bestel nu en ontvang de rest van dit jaar gratis!

Menu