Unique Rides Process

Unique Rides Process

Heb jij altijd al een unieke Vespa willen hebben die je geheel zelf kunt ontwerpen? Vipscooters Unique Rides ontwerpt samen met jou de Vespa van je dromen! Wil jij weten hoe het design van jouw Vespa uitgewerkt wordt? Bekijk dan hier het Unique Rides Process en volg de stappen waarin het ontwerp van jouw unieke Vespa tot leven komt!

Vespa Spuiten

Wil jij jouw Vespa laten spuiten in een unieke kleur? Jij kiest de kleur en de glansgraad, Vipscooters Unique Rides adviseerd je over de mogelijkheden en maakt het ontwerp. Bekijk hier hoe we jouw Vespa spuiten en bekijk het eindresultaat van jouw ontwerp. Lees meer.

Vespa Zadel Bekleden

Wil jij jouw Vespa zadel laten bekleden? Jij kiest de materialen en kleuren, Vipscooters Unique Rides adviseerd je over de mogelijkheden en maakt het ontwerp. Bekijk hier hoe we jouw Vespa zadel bekleden en bekijk hoe jouw ontwerp eruit komt te zien! Lees meer.

Interesse in een Vespa?
Bestel direct in onze webshop!


Meer informatie aanvragen over het Unique Rides Process?
Bel ons (030-6081131) of vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Vul a.u.b. uw naam in

Vul a.u.b. uw email adres in

Ongeldige invoer

Invalid Input

Model Vespa Kiezen

Vespa Primavera

Vespa Sprint

Unieke Kleur Vespa

De keuze van de kleur lak hangt af van uw wensen. Wilt u een standaard uni aflak, een sprankelende metallic lak of een schitterende parelmoer lak? Bij Vipscooters Unique Rides is alles mogelijk, samen met u kiezen we de juiste kleur lak.

Vespa Spuiten

Uni Lak

Dit is een hoogglans eenlaags aflak systeem. Waardoor er geen blanke lak nodig is voor de afsluiting van het hoogglans effect. Wilt u een uni lak maar met een matte finish? Dat kan! 

Uni Lak

Dit is een hoogglans eenlaags aflak systeem. Waardoor er geen blanke lak nodig is voor de afsluiting van het hoogglans effect. Wilt u een uni lak maar met een matte finish? Dat kan! Dan lakken we de uni lak mat af.

Metallic Lak

Een metallic lak is een water gedragen basis lak waar aluminium deeltjes in verwerkt zijn. Deze aluminium deeltjes zorgen voor het sprankelende effect in de desbetreffende kleur.

Hoogglans Blanke Lak

Bij een metallic lak, lakken we de Vespa af met een (hoogglans) blanke lak laag. De blanke lakken vormen de perfecte afsluiting van elk tweelaags lak systeem. Wilt u een metallic lak maar met een matte finish? Dat kan! Dan lakken we de metallic lak mat af.

Metallic Lak

Een metallic lak is een water gedragen basis lak waar aluminium deeltjes in verwerkt zijn. Deze aluminium deeltjes zorgen voor het sprankelende effect in de desbetreffende kleur.

Matte Blanke Lak

Zijdeglans matte aflak
Bij een zijdeglans blanke lak laag lakken wij de Vespa af met een glans wat te vergelijken is met de schaal van een ei. Op de lange termijn blijft deze matte methode het mooist.
Über matte aflak
Bij een über matte blanke lak laag lakken wij de Vespa super mat af wat te vergelijken is met een krijtbord.

Vespa Zadel Ontwerpen

De keuze van uw Zadel hangt af van uw wensen. Wilt u een effen kleur stof met een opvallende bies, een stof met een drukke print of een chique zadel bijpassend bij de kleur van uw Vespa? Bij Vipscooters Unique Rides is alles mogelijk, aan de hand van uw wensen maken wij het ontwerp.

Assortiment

In onze showroom hebben wij een ruime voorraad uniek bekleede vespa zadels. Laat u inspireren door onze ontwerpen en stel uw eigen vespa zadel samen.

Leer Stalen

In onze showroom hangen alle soorten materialen op grote lappen leer als voorbeeld uit. De leverbare structuren, materialen, kleuren en stoffen zijn gemakkelijk bij de lak van uw Vespa te houden. Zo kiest u gegarandeerd de juiste stof bij uw Vespa!

Sketching Design

Wij maken aan de hand van uw wensen een schets van het ontwerp met de hand. Wanneer wij het ontwerp uitschetsen door middel kleuren, patronen en vormgeving kunt u het ontwerp beter visualiseren.