Lente Actie! 25% Korting op Special Paint bij aankoop van een Vespa

Vespa 946

 1. Interesse in de Vespa 946?
  Ga meteen naar onze webshop!


  Wil je eerst meer informatie?
  Bel ons (030-6081131) of vul hieronder je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact me je op

 2. Voor- en achternaam *
  Please type your full name.
 3. E-mailadres *
  Invalid email address.
 4. Telefoonnummer
  Ongeldige invoer
 5. Uitvoering *
  Maak keuze voor een type Vespa

Lente Actie Vespa GTS

Profiteer NU van onze Lente Actie! Bezoek onze showroom en ontvang bij aankoop van een uniek gespoten Vespa GTS 25% Korting op Special Paint!

Bekijk hier de Unique Rides Vespa LXV

Beschrijving Vespa 946

Vormgegeven als een kostbaar werk van Renaissance kunst, maar geproduceerd met de toonaangevende technologieën van de 21ste eeuw. De Vespa 946 staat op eenzame hoogte.

Lager brandstofverbruik en verminderde emissies, volledig digitale instrumenten, een state-of-the-art kloppend technologisch hart, perfect uitgerust voor langere afstanden en het metropolitaans milieu. Dit alles wordt gecombineerd met exclusieve materialen in een bouwproces van het hoogste kaliber, voor een project dat simpelweg uniek is, zonder gelijke in de geschiedenis van het vervoer. Het verbetert de klassieke waarden van traditie: de vorm van de stuurstang, de verhoudingen van de kuip, dalende curven van het zadel zijn alle afkomstig uit de vroegste Vespa tekeningen. Elk detail weerspiegelt een keuze en een verwijzing naar de Italiaanse productiestijl.

De Vespa 946 is voorzien van ABS remmen en ASR traction control. De 4-takt 125 cc 1cylinder motor is een reactie op de steeds strenger wordende emissie-eisen en staat garant voor de beste prestaties in zijn categorie. 

Vespa 946 kopen

Prijs Vespa 946 125 ABS € 11.658 € 11.158 of € 255 per maand
 
Vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW, BPM, rijklaarmaak- registratie en kentekenkosten. Kosten hiervan bedragen €279,- inclusief €39,- leges en kosten tenaamstellen.
 

Vespa 946 Leasen

Lease de Vespa 946 al voor € 225 per maand! 

Lees hier meer informatie over en de voordelen van, het leasen van een Vespa 946.

Vespa 946 leasen aanvragen

1.Kleuren 2.Video 3.Chassis 4.Exterieur 5.Interieur 6.Motor 7.Accessoires

De kleuren

De Vespa 946 is standaard verkrijgbaar in de onderstaande kleuren. Klik op een model voor een vergroting. Vipscooters kan uw Vespa ook op maat ontwerpen, met uw gewenste design en kleur.

Video Vespa 946

Heb jij altijd al een unieke Vespa LXV willen hebben die je geheel zelf kunt ontwerpen?

Welkom bij Vipscooters Unique Rides. De Vespa LXV heeft de karakteristieke vormgeving waar de Vespa om bekend staat.

Een losse ronde koplamp, ronde verchroomde spiegels, een afsluitbaar dashboardkastje en het comfortabele retro zadel dat uit twee delen bestaat is geschikt voor twee personen.

De Vespa LXV heeft 5 spaak 11 inch velgen en is voorzien van een sportieve 2 takt motor.

De Vespa LXV is verkrijgbaar in diverse originele kleuren af fabriek. Bekijk onze website voor het actuele kleuraanbod.

Wil jij je Vespa LXV in een unieke kleur laten spuiten? Bezoek dan onze showroom en wij ontwerpen samen de Vespa van je dromen!

Bekijk hier meer video's van Vipscooters Unique Rides

 

 

Chassis

Vespa 946 Belissima
Lager brandstofverbruik en verminderde emissies, volledig digitale instrumenten, een state-of-the-art kloppend technologisch hart, perfect uitgerust voor langere afstanden en het metropolitaans milieu.

Dit alles wordt gecombineerd met exclusieve materialen in een bouwproces van het hoogste kaliber, voor een project dat simpelweg uniek is, zonder gelijke in de geschiedenis van het vervoer.


Echte luxe is het elke dag realiseren van een ambitieuzere en meer fascinerende droom. Vandaag bevestigt de Vespa 946 opnieuw de legende. Het verbetert de klassieke waarden van traditie: de vorm van de stuurstang, de verhoudingen van de kuip, dalende curven van het zadel zijn alle afkomstig uit de vroegste Vespa tekeningen. Elk detail weerspiegelt een keuze en een verwijzing naar de Italiaanse productiestijl. De aanpak van een ambachtsman in een futuristische dimensie. 

 

 

Exterieur

 

Instrumentenpaneel
Het instrumentenpaneel heeft een zwarte achtergrond voor de snelheidsmeter, terwijl het multifunctionele digitale display een blauwe achtergrondverlichting heeft.

Nek tie
Hetzelfde kleurenschema als het chassis wordt toegepast in de nieuwe afwerking van de "nek-tie" op het front.

Achteruitkijkspiegels
De verchroomde ovaalvormige achteruitkijkspiegels sluiten perfect aan op de algemene stijl van de Vespa 946.

Velgen
De 12 inch aluminium spaak velgen dragen bij aan een goede wegligging en een sportieve uitstraling.

LED verlichting
De dag-rijverlichting en het achterlicht maken gebruik van LED-verlichtingstechnologie.

 

Interieur

 

Zetel
Het comfortabele tweepersoons zadel is voorzien van dubbele stiksels in overeenstemming met het gebruikelijke verfijnde Italiaanse leer.

Tas haak
De handige verchroomde tas haak bevindt zich aan de voorkant van de zetel, en draagt bij aan het vergroten van de ladingscapaciteit van de Vespa 946.

Gelakt interieur
Het complete interieur van de Vespa 946 is in dezelfde kleur gelakt als de stalen carrosserie, hierdoor vormen interieur en exterieur één geheel.

 

 

 

 

 

 

 

Motor

 

125 3V
De 125 cc is een 4-takt luchtgekoelde motor met 3 kleppen (2 inlaat en 1 uitlaat) bovenliggende nokkenas en elektronische brandstofinjectie, waardoor de prestaties verhoogd worden en het brandstofverbruik en de vervuilende uitstoot verlaagd wordt. 

De 4-takt 125 cc 1cylinder motor is een reactie op de steeds strenger wordende emissie-eisen en staat garant voor de beste prestaties in zijn categorie. Nieuwe technieken verminderen de verbruiksemissies sterk en daarmee creëert Vespa een nieuwe benchmark in de huidige markt en neemt zij een voorschot op toekomstige regelgeving.

ABS
De Vespa 946 is voorzien van ABS remmen en ASR traction control.

Het blokkeren van het voorwiel tijdens intens remmen of als gevolg van glad asfalt is over het algemeen het grootste risico voor motor- en scooterrijders. De goedkeuring van het ABS antiblokkeersysteem wordt geactiveerd om dit gevaar te voorkomen, waardoor de rit prettig en helemaal veilig is.

 

Accessoires

 

Koffers
De Vespa 946-top box is van hetzelfde materiaal als de zetel en gekenmerkt door het beroemde Vespa logo.

Windschermen
Maximale bescherming wordt verzekerd door het van hoge kwaliteit windscherm. Verkrijgbaar in zowel transparant en getint materiaal. De steun beugels hebben een duidelijke finish in lijn met de andere esthetische details.

Chroom
Het chromen achter bagagerek waarin met een laser het Vespa logo gegraveerd staat, is een van de meest klassieke accessoires van elke Vespa.

Zetel
Het originele zetel is tevens te vervangen door een kalfslederen exemplaar, verkrijgbaar in zwart of bruin.