• Officieel Piaggio Vespa dealer
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis haal- en brengservice
  • Unique Vespa rides
  • 500m2 showroom
Categorieën

Vespa GTS Touring 300 E5 ABS

Vespa GTS Touring 300 E5 ABS

Beschrijving Vespa GTS Touring 300 E5 ABS

 

De Vespa GTS Touring 300 E5 ABS kan Vipscooters Unique Rides in iedere leverbare kleur en met elk motortype leveren. Wij nodigen u uit om de Vespa GTS Touring 300 E5 ABS in onze showroom te komen bekijken.

 

Maximale krachten en elegantie, de Vespa GTS heeft geen rivalen op de markt. De 300 cc motor, de krachtigste in de gehele Vespa range, gecombineerd met een voor- en achter schijfremsysteem met ABS en ASR voor absolute rijveiligheid. De uitbundigheid van de motorscooter wordt verzacht door slimme lijnen. Een uitgekiend assortiment van kleuren en geavanceerde stijl oplossingen, Led- dagrijverlichting, nieuwe vormgeving van het zadel en achterlichten. Een nieuwe analoog en digitaal instrumentenpaneel met USB poort.

 

Standaard is de GTS uitgerust met een elektronisch veiligheidssysteem. Vooral het ABS/ASR systeem draagt bij aan het veiligheidsgevoel tijdens het rijden: bij plotseling remmen of op glad asfalt, zorgt een sensor op het voorwiel ervoor dat de wielen niet blokkeren en de stabiliteit gehandhaafd blijft.

 

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Beschrijving Vespa GTS Touring 300 E5 ABS Grigio   De Vespa GTS Touring 300 E5 ..
€6.041,00 Excl. BTW: €4.992,56