• Officieel Piaggio Vespa dealer
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis haal- en brengservice
  • Unique Vespa rides
  • 500m2 showroom
Categorieën

Vespa LXV

Vespa LXV

Beschrijving Vespa LXV

 

De Vespa LXV is niet meer leverbaar. De opvolger van de Vespa LXV is de Vespa Primavera en staat bij Vipscooters Unique Rides in iedere leverbare kleur en met elk motortype op voorraad. Wij nodigen u uit om de Vespa Primavera in onze showroom te komen bekijken.

 

Al meer dan 70 jaar heeft Vespa jonge mensen geïnspireerd en een van de belangrijkste modellen is zeker de Vespa LX. Na in 1968 voor het eerst op de markt gebracht te zijn, is de mythe nu terug met een totaal nieuwe en futuristische look. Zonder afbreuk te doen aan de traditie, heeft de Vespa LX een ultramodern en aansprekend design. Het lage gewicht en de ergonomie zijn perfect voor comfortabele en probleemloze stadsritten.

 

De LX was een op en top Italiaans product en werd een wereldwijd fenomeen. Een icoon van stijl en vrijheid, dat wereldwijd uitgegroeid is tot een uniek design, geliefd door alle generaties. Nu en toen, de Vespa LX blijft een legendarische, solide en wendbare scooter, die qua details en kleuren, alle internationale trends volgt en waarvan de technologie rekening houdt met milieu eisen. Een perfect voertuig voor de mobiliteit in de stad.

 

De technologie van de Vespa LX staat vooraan voor wat betreft kwaliteit en veiligheid: nieuw dashboard met boordcomputer, hallogeen verlichting en 12 inch voor- en achterwielen. Alle motoren dragen bij aan vermindering van verbruik en uitstoot, hetgeen ook onze planeet ten goede komt.