• Officieel Piaggio Vespa dealer
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis haal- en brengservice
  • Unique Vespa rides
  • 500m2 showroom
Categorieën

Vespa Sprint Racing Sixties 4T-3V E5 45 KM

Vespa Sprint Racing Sixties 4T-3V E5 45 KM

Beschrijving Vespa Sprint Racing Sixties

 

De Vespa Sprint Racing Sixties staat bij Vipscooters Unique Rides in iedere leverbare kleur en met elk motortype op voorraad. Wij nodigen u uit om de Vespa Sprint Racing Sixties in onze showroom te komen bekijken.

 

Als een gekleurde streep door de stad, levendig, behendig en licht. De nieuwe Sprint is de meest sportieve en dynamische "small body" scooter van Vespa, een herinnering aan de sportieve Vespa's, door het sportzadel, rode schokdemper achter en het rechthoekige voorlicht. Dit gecombineerd met de techniek van nu, zoals LED-verlichting en 12"wielen, maken de Sprint tot de ideale Vespa voor iedereen die met stijl en dynamiek door de stad wil rijden.

 

De Vespa Sprint combineert sportief en behendig rijden met de Vespa styling, zoals grotere wielen voor meer rijplezier en controle. Verder heeft de Vespa Sprint een complete restyling ondergaan, zoals een rechthoekige koplamp (geïnspireerd door de Vespa Special uit de jaren 60) en een nieuw comfortabel zadel.

 

De Sprint behoudt de traditionele uitstraling van de Vespa, het stijlicoon van de Italiaanse way of life. De vloeiende lijnen en compacte uitstraling, de mix van nieuwe technologie en details maken de Vespa Sprint tot een vlotte scooter voor gebruik in de stad.

 

Dynamiek, veiligheid, hoogwaardige technologie zijn samengebracht in de Vespa Sprint. Ook biedt de Vespa Sprint meer comfort door een grotere helmbak en meer plaats voor berijder en passagier.

Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Beschrijving Vespa Sprint Racing Sixties 4T-3V E5 45 KM Bianco De Vespa Sprint staat bij Vipscoot..
€4.199,00 Excl. BTW: €3.470,25
Beschrijving Vespa Sprint Racing Sixties 4T-3V E5 45 KM Verde De Vespa Sprint staat bij Vips..
€4.199,00 Excl. BTW: €3.470,25