• Officieel Piaggio Vespa dealer
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis haal- en brengservice
  • Unique Vespa rides
  • 500m2 showroom
Categorieën

Vespa 946 125 E5 ABS

Vespa 946 125 E5 ABS

Beschrijving Vespa 946

De Vespa 946 125 E5 ABS kan Vipscooters Unique Rides in iedere leverbare kleur en met elk motortype leveren. Wij nodigen u uit om de Vespa 946 125 E5 ABS in onze showroom te komen bekijken.

 

Vormgegeven als een kostbaar werk van Renaissance kunst, maar geproduceerd met de toonaangevende technologieën van de 21ste eeuw. De Vespa 946 staat op eenzame hoogte.

 

Lager brandstofverbruik en verminderde emissies, volledig digitale instrumenten, een state-of-the-art kloppend technologisch hart, perfect uitgerust voor langere afstanden en het metropolitaans milieu. Dit alles wordt gecombineerd met exclusieve materialen in een bouwproces van het hoogste kaliber, voor een project dat simpelweg uniek is, zonder gelijke in de geschiedenis van het vervoer. Echte luxe is het elke dag realiseren van een ambitieuzere en meer fascinerende droom. Vandaag bevestigt de Vespa 946 opnieuw de legende. Het verbetert de klassieke waarden van traditie: de vorm van de stuurstang, de verhoudingen van de kuip, dalende curven van het zadel zijn alle afkomstig uit de vroegste Vespa tekeningen. Elk detail weerspiegelt een keuze en een verwijzing naar de Italiaanse productiestijl. De aanpak van een ambachtsman in een futuristische dimensie.

 

De Vespa 946 is, in de hoofden van miljoenen reizigers en volgelingen de belichaming van, vrijheid van beweging, meningsuiting en stijl. Een vooruitziende blik op duurzame mobiliteit basis van zowel functie maar bovenal esthetiek. De Vespa 946 is voorzien van ABS remmen en ASR traction control. De 4-takt 125 cc 1cylinder motor is een reactie op de steeds strenger wordende emissie-eisen en staat garant voor de beste prestaties in zijn categorie. Nieuwe technieken verminderen de verbruiksemissies sterk en daarmee creëert Vespa een nieuwe benchmark in de huidige markt en neemt zij een voorschot op toekomstige regelgeving.

 

Er zijn geen producten in deze categorie.