• Officieel Piaggio Vespa dealer
  • Direct uit voorraad leverbaar
  • Gratis haal- en brengservice
  • Unique Vespa rides
  • 500m2 showroom
Categorieën

Vespa S

Vespa S

Beschrijving Vespa S

 

De Vespa S is niet meer leverbaar. De opvolger van de Vespa S is de Vespa Sprint en staat bij Vipscooters Unique Rides in iedere leverbare kleur en met elk motortype op voorraad. Wij nodigen u uit om de Vespa Sprint in onze showroom te komen bekijken.

 

Als een gekleurde streep door de stad, levendig, behendig en licht. De Vespa S is de meest sportieve en dynamische "small body" scooter van Vespa, een herinnering aan de sportieve Vespa's, door het sportzadel, rode schokdemper achter, het rechthoekige voorlicht en de rechthoekige spiegels. Dit gecombineerd met de techniek van nu, zoals hallogeen-verlichting en 11"wielen, maken de S tot de ideale Vespa voor iedereen die met stijl en dynamiek door de stad wil rijden.

 

De Vespa S combineert sportief en behendig rijden met de Vespa styling, zoals grotere wielen voor meer rijplezier en controle. Verder heeft de Vespa S een complete restyling ondergaan, zoals een rechthoekige koplamp (geïnspireerd door de Vespa Special uit de jaren 60) en een nieuw sportief zadel.

 

De S behoudt de traditionele uitstraling van de Vespa, het stijlicoon van de Italiaanse way of life. De vloeiende lijnen en compacte uitstraling, de mix van nieuwe technologie en details maken de Vespa S tot een vlotte scooter voor gebruik in de stad.

 

Dynamiek, veiligheid, hoogwaardige technologie zijn samengebracht in de Vespa S. Ook biedt de Vespa S meer comfort door een grotere helmbak en meer plaats voor berijder en passagier.